Bejelentés


Téglás VSE

A narancssárga jelzőmez majdnem sérülést okozott!

Január elején a serdülő csapat edzései a nagy hideg miatt a helyi csarnokban van és ilyenkor csak a focira kell koncentrálniuk.Megesett azonban rögtön év elején hogy egy narancsárga jelzőmez dúrva sérülést okozott!Hogy hogy is történhetett ez?A választ Pór Sándor adhatja meg hiszen ő szereti az edzéseket egy NARANCSSÁRGA!! holland mezben tölteni,ez még nem is lenne baj ha nem épp NARANCSSÁRGA megkülönböztetője lenne a csapatnak.Tehát nem az a csapat viselte a jelzőmezt ahol az említett Pór Sándor játszott és ez megzavarta Kecskés Lajost aki nagy cselsorozat közben saját csapattársa Móré Bendegúz elől is elpöccintette a labdát.Ebből se lenne óriási trauma ha Bendegúz nem lövéshez lendítette volna a lábát amikor lali elpöccintette előle a játékszert ugyan is Lali azt hitte hogy narancssárgában előtte Sannyi áll.Az egésznek az lett a vége hogy Bendegúz elégkeményen sípcsontot rúgta csapattársát(már-már Jaap Stam módjára)aki először összesett de egy perc múlva már kutya baja se volt :).Így okozott majdnem egy narancsárga mez súlyos sérülést.Szerencsére senki nem sérült meg!
Szerk.:Lecsó
__________________________________________________
A honlapunk egy kis karácsonyi ajándékvásárlásra indult a serdülő csapatba idén berobbant kapusával:Veres Bencével.Célunk a család és a barátoknak való ajándékok beszerzése a helyi áruházakban.A téglási forgatagban Bence segítségével vegyültünk el.
Nekivágtunk hát a bevásárlásnak.Az első helyen nem jártunk sikerrel hiszen kapusunk üres kézzel jött ki a boltból.Következett a fő célpont a Membrán.Na itt már Bencét is elkapta az ünnepi hangulat.A polcok között járkálva mesélt a karácsonyi családi együttlétekről.-Előbb megérkeznek a rokonok majd feldíszítjük a fát aztán jöhet a lakoma amit megmondok őszintén nagyon szeretek.Az étlapon pulyka,rántott hús,halászlé,sült halak,saláták szerepelnek.-Mesélés közben Bence figyelmét a különböző kerámiák vonják el.
Ez tökéletes lesz!
A nézelődés közepette újra belevág:-Vacsora után kicsit lazít a család és kártyázásközben pár sütivel lazítjuk a gyomrunkat.Majd jöhetnek az ajándékok ez a fénypontja az estének.Minden családtag lelkesen nézegeti ajándékait.
Ismét egy megálló itt már nagyon nagy odafigyeléssel nézegeti a portékákat!
Ajándékmustra Veres módra!
Az ajándékok megvétele után egy forrócsokira invitáltuk a közeli Ételbárban.A forrócsoki hangulata kicsit meghozta Bence beszélőkedvét és az ősszi szezont jellemezte.
"Buffon egy világklasszis kapus de semmivel nem érzem magamat rosszabbnak"
Foglalta össze mit gondol saját képességeiről.Elmondta ha tudja a csapat hozni tavasszal is a remek formát meglehet a bajnoki cím.
Az ajándékok megvannak irány haza! Hazafelé az eső is elkezdett esni ennek ellenére vidáman ballagott hazafelé a Szabadság utcán.
Bence idén is családja körében tölti a karácsonyt.
Bence mindenkinek Kellemes Karácsonyt és Boldog újévet kíván!!
Azthiszem hogy egy nagyon izgalmas pár órát tölthettem el Bence társaságában és én is Kellemes ünnepeket kívánok minden focit szerető embernek!
Szerk.:Lecsó
__________________________________________________
A SIKER NÉZŐ!!
Mint azt tudjátok egy fantasztikus sikert értek el a fiatalok az idei Karácsony kupán Debrecenben ugyanis a nemzetközi mezőnyben a Téglás bizonyult a legjobbnak(megérdemelten).Talán ez a siker el is maradt volna ha nincs a három döntő fontosságú gólt szerző Kiss Zoltán.Viszont Zoli eredetileg nem volt benne a tervezett keretben ő csak nézőnek jött a csapattal.Végülis a nézőből lett egy 9.játékos hiszen Nagy József az első meccs előtt torokfájásra panaszkodott és nem volt biztos a játéka.Ezt Fábián István Zolinak a berakásával orvosolta és mint kiderült nagyon jól tette.Felmerülhet bennetek a kérdés hogy honnan volt cipője nos erre Capi nagyon frappáns választ adott:egy rutinos játékos mindig felkészült!Így esett tehát meg hogy a nézőnek indult majd később kulcsemberévé váló Kiss Zoltán teljesítménye nagyban befolyásolta a mérkőzéseket.De a téglásiaknak még a nézőik is csúcs focira képesek ha az edző hívja őket!
__________________________________________________
Mint azt ahogy meghírdettük szerkesztőt kerestünk és mint kiderült találtuk is.Ádám Márkó jelentkezett ennek a poszt betöltésére.Elős feladatként az volt a dolga hogy írjon egy cikket a nemrég kirobbant bundabotrányról európában.Ez nem islenne olyan nehéz ha mi nem találtuk volna ki hogy külnönböző szavakat kell beleépítenie az írásába.Ahogy olvassátok amit írt szerintem ráfogtok jönni mik is azok a különböző szavak.Íme hát Márkó első cikke:

Bundabotrány, avagy mi van Európában?!

Biztos hallottatok róla TV-ből,Újságból,exöszájzbúkból. Hogy a napokban kirobbant bundabotrányban 13 magyarországi, első osztályú találkozó is szerepel, de ez csak gulyásleves ami zajlik egész Európában ugyanis több mint 200 manipulált meccsről van szó. A sinter Honvéd és Újpest is erősen érintett, most értük izgul mindenki hogy vajon elbújnak-e a Május 1. utca zugaiban, ha pedig megtennék nem kéne feleslegesen imádkozni értük a jehova tanúinak és világbéke lenne.


Ez tehát az a remek szöveg amit nagyon ötletesen oldott meg és jutalma a harmadik szerkesztői poszt betöltése lett.Tőle főképp a Téglási suli sporthíreinél olvashatunk majd cikkeket és ha mind ilyen jól fog sikreülni akkor nem bánhatjuk hogy van egy új szerkesztőnk.
szerk.Lecsó
__________________________________________________
Sérültek meccse.
Érdekesre sikerült a Téglás U-16 zárómérkőzése az ősszel hiszen a vártnál gyengébb játékot mutatva (csak)3-1 arányban nyertek Vámospércsen.Viszont érdekessége volt a találkozónak hogy négy!Téglási játékos kettő súlyosabb sérülést szedett öszze.Tóth Roland sérülése volt talán a legveszélyesebb hiszen részleges szallagszakadást szenvedett.Utánna Horváth Péternek a combja húzódott meg így kénytelen volt elhagyni a pályát és a mérkőzést 10 emberrel fejezte be a Téglás a kevés csere miatt.A végére két könnyebb sérülés Csapó Attilának a térdén újult ki egy régebbi sebesüés míg Móré Bendegúznak a combja zúzódott meg egy összeütközés folyamán.Szerencsére mindenkinek van ideje kihvernie minden gondja baját hiszen a tavaszi szezonig közel négy hónap van.
Szerk.Lecsó
__________________________________________________

Siker mellet dráma
A Téglásiak szenzációs 6-2es győzelmét egy csúnya sérülés is beárnyékolta a hétvégi Hosszúpály elleni rangadón.A 2. félidő 65.percében az oldal általt október legjobb játékosának titulált Fábián Nagy Tamást rúgtak fel kegyetlenül.A játékos a szélen kezelte le a labdátt mikor egy játékos hátulról nyújtott lábbal csúszott Tomika aalá.A rúgás a térde alatti a vádli izmot találta el ami csúnyám bedagadt és belilult.A játékos a brutális belépő után nem bírt lábra állni és hordányon kellet letámogatni. Az első látásra súlyos esetnek titulált sérülés végén kiderült hogy nem vészes és a meccs végére Tomi ( ha nehez is ) de talpra tudott állni.Érdekesség még hogy az esetet követően vendégek egyik játékosa, névszerint Popovics József megpróbált törleszteni a sérülést okozó játékosnak azzal h brutálisan odalépett neki .Ezután kisebb fajta verekedés alakult a játékosok között amit a bíró és a rendezők közös erővel szakítottak meg.

SZERK.:DZSUVA
__________________________________________________
A lovasszekér és az AUDI esete
Az őszi szünetben a Május 1 utca elején összeütközött egy lovasszekér és egy AUDI a dolog azért érdekes mert a lovasszekéren ott ült Salánki József(POCOK) az U-16 csatára. Elmondása szerint rögtön ugrott le a szekérről hogy mentse a bőrét.Szerencsére senki nem sérült meg :D
szerk.:Lecsó
Pocoknak szerencsére nem esett baja:DIngyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!